همشهری آنلاین: محققان پی بردند مصرف روزانه ۱۵۰ گرم بلوبری به کاهش ریسک بیماری قلبی-عروقی کمک می‌کند.

بلوبري در برابر بيماري قلبي

به گزارش خبرنگار مهر، محققان دانشگاه ایست آنجلیا انگلستان در تحقیقی به بررسی تاثیرات مصرف روزانه بلوبری در ۱۳۸ فرد چاق و دارای اضافه وزن مبتلا به سندروم متابولیک پرداختند. این افراد در رده سنی ۵۰ تا ۷۵ سال قرار داشتند.

«آدین کاسیدی» سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: مطالعات قبلی نشان داده‌اند که افرادی که به طور مرتب بلوبری مصرف می‌کنند، با کاهش ریسک ابتلا به مشکلاتی نظیر دیابت نوع۲ و بیماری قلبی عروقی مواجه هستند.

وی در ادامه می‌افزاید: بلوبری حاوی مقادیر بالا ترکیبات طبیعی موسوم به آنتوسیانین‌ها است، فلاوونوئیدهای که مسئول رنگ قرمز و آبی در میوه‌ها هستند.

تیم تحقیق دریافت مصرف روزانه ۱۵۰ گرم بلوبری ریسک بیماری قلبی عروقی را بین ۱۲ تا ۱۵ درصد کاهش می‌دهد.

به گفته محققان، پیام ساده و قابل توجه این تحقیق این است که مصرف روزانه یک فنجان بلوبری (۱۵۰ گرم) موجب بهبود سلامت قلب و عروق می‌شود.

محققان همچنین دریافتند مصرف روزانه نصف فنجان بلوبری (۷۵ گرم) دارای چنین فایده‌ای نبود.

کد خبر 443357
منبع: مهر

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha